Administrator FBM

 

Dr. Ariola MORINA

Lektore

E-mail: a morina@ubt.edu.al


EDUKIMI

PhD, Fakulteti i Bioteknologjise dhe Ushqimit, Universiteti Bujqesor i Tiranes,Tirane 2014

Master Shkencor në  Kimia dhe Teknologjia Ushqimore, Mikrobiologjia Teknike dhe Inxhinieria Kimike , Fakulteti i Shkencave te Natyres, Universiteti i Tiranes, Tirane, 2008

Bachelor në Kimi Ushqimore, Fakulteti i Shkencave te Natyres, Universiteti i Tiranes, Tirane, 1998

LENDET

Vleresimi Sensorial i Produkteve Ushqimore

Kontrolli i Cilesise ne Industrine Ushqimore

INTERESAT KERKIMORE

Studimi i potencialeve antioksiduese tek vera, vaji i ullirit, shega, etj; preferencat e konsumatorit dhe vleresimet sensoriale tek ushqimet

Shkarko CV