Hapet thirrja për pjesëmarrje për studentë në edicionin e pestë të Konkursit të Punimeve Kërkimore organizuar nga Clean Score.

Konkursi është i hapur për të gjithë studentët që ndjekin studimet në një universitet shqiptar ose një universitet të rajonit, duke përfshirë të diplomuarit që janë diplomuar jo më vonë se një vit nga momenti i shpalljes së këtij konkursi. 

Do të shpërndahen 6 çmime për studentët fitues. 

Për më shumë informacion, ju ftojmë të vizitoni faqen e internetit:  http://www.cleanscore.al/konkursi


Dokumentar mbi aktivitetin e kërkimit shkencor në IAL gjatë vitit 2022 dhe sfidat për të ardhmen