Lektore

Prof. Asoc. Enkeleda OZUNI

Lektore

E-mail: enkelejda.ozuni@ubt.edu.al


Edukimi

PhD, Mjekësi Veterinare, Fakulteti i Mjekësisë Veterinare, Universiteti Bujqësor i Tiranës, 2013

Diplomë e Studimeve Të Thelluara Pasuniversitare, Master, Në Drejtimin Mjekësi Veterinare, Universiteti Bujqësor i Tiranës, 2008

Master Universitar Ndërkombëtar i Nivelit Të Parë, Universita Degli Studi Di Perugia, Universiteti Bujqësor i Tiranës, 2006

Diplomë, Mjek Veteriner, Fakulteti i Mjekësisë Veterinare, Universiteti Bujqësor i Tiranës, 2003

Lendet

Biokimi, Biokimi & Fiziologji, Biokimi e Kafshëve, Anatomi

Interesat kërkimore

Higjenë e mishit peshkut dhe nënprodukteve me origjinë shtazore, Toksikologji, Biokimi Klinike, Morfologji e Morfometri

Shkarko CV