Dita Akademike e Universitetit Bujqësor të Tiranës

Registrations are closedKjo është një ditë shumë e rëndësishme për Universitetin Bujqësor të Tiranës pasi në këtë ditë feston shumë suksese të punës së tij ndër vite.

1641 studentë të këtij Universiteti morën në duart e tyre diplomën e UBT, një diplomë që dëshmon aftësite dhe arritjet e tyre profesionale jo vetëm në Shqipëri por edhe jashtë saj.

Nga ana tjetër, kjo ditë është akoma më e rëndësishme për UBT pasi pikërisht sot ai feston ditëlindjen e tij të 71( të shtatëdhjetë e një).

Certifikata Mirënjohje u shpërndanë për disa nga profesorët që kanë dhënë një kontribut të rëndësishëm në këtë Universitet.

Po ashtu, në këtë ditë iu urua mirëseardhja 62 doktorantëve, të cilët ishin të shpërndarë nëpër botë në universitetet homologe për të punuar një pjesë të diplomës të tyre.

Shumë suksese të gjithëve dhe faleminderit që keni zgjedhur UBT.

Ju ia dolët, ne ia dolëm të gjithë së bashku.


Date & Time
e mërkurë
2 nëntor 2022
8:00 e paradites 5:00 e pasdites Europe/Berlin
Location

Universiteti Bujqësor i Tiranës

Agricultural University of Tirana
Rruga Paisi Vodica
Tirana 1025
Albania
--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
Get the direction
Organizer

Universiteti Bujqësor i Tiranës

--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.