Përfaqësues të revistës Elsevier zhvilluan një tjetër takim në Universitetin Bujqësor të Tiranës për të folur mbi platformat më të reja të aplikuara në fushën e kërkimit shkencor.

Registrations are closed

Përmes këtij takimi synohet që stafi akademik dhe kërkuesit e rinj të njihen me këto platforma dhe të bëjnë më të thjeshtë punën e tyre kërkimore po ashtu edhe vizibilitetin e rezultateve të punës së tyre.
Ato ritheksuan edhe njëherë rëndësinë e platformës “ScienceDirect” në menaxhimin, analizën dhe vlerësimin e të dhënave duke përdorur sloganin “Gjeni rrugën tuaj nga hipoteza në zbulim”.

ScienceDirect dhe Scopus ofrojnë në mënyrë unike lidhje të kryqëzuara dhe teknologji të përparuar, duke u mundësuar studiuesve dhe kërkueve rinj të gjejnë informacionin përkatës në fushën dhe drejtimin ku ata kanë nevojë.


Date & Time
e mërkurë
5 tetor 2022
8:00 e paradites 5:00 e pasdites Europe/Berlin
Location

Universiteti Bujqësor i Tiranës

Agricultural University of Tirana
Rruga Paisi Vodica
Tirana 1025
Albania
--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
Get the direction
Organizer

Universiteti Bujqësor i Tiranës

--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.