Universitetit Bujqësor i Tiranës zhvilloi sot Ceremoninë e Diplomimit për të gjithë studentët e vitit akademik 2022-2023.

Registrations are closed

I urojmë shumë suksese në karrierën e tyre  1443 studentëve që sot marin në duar diplomën e gdhendur nga Universiteti Bujqësor i Tiranës.

Shprehim mirënjohjen për gjithë të ftuarit tanë special që na nderuan sot me pjesëmarrjen e tyre Z. Enio Civici, Zëvendësministri i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural; Znj. Ermelinda Durmishi, Drejtoresha e Politikave të Arsimit të Lartë dhe Kërkimit Shkencor; Z. Drini Zusi, Përfaqësues i  AZ GROUP dhe Klitjana Zarka, Specialiste e Kontrollit të Cilësisë në Kraco. 

Date & Time
e martë
31 tetor 2023
8:00 e paradites 4:00 e pasdites Europe/Paris
Location

Universiteti Bujqësor i Tiranës

Agricultural University of Tirana
Rruga Paisi Vodica
Tirana 1025
Albania
--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
Get the direction
Organizer

Universiteti Bujqësor i Tiranës

--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.