Lektor

Prof. Asoc. Dr. Kastriot KORRO

Lektor

E-mail: kkorro@ubt.edu.al


Edukimi

Studime postdoktoraturë në Universitetin e Selcukut mbi Semundjet e Kafsheve te Egra , 2010-2011

PhD, Mjekesi Veterinare, Universiteti Bujqësor i Tiranës, 2008

Master Shkencor në Mjekësi Veterinare, Universiteti Bujqësor i Tiranës, Tiranë, 2005

Mjek Veteriner, Universiteti Bujqësor i Tiranës, Tirane , 1994

Lendet:

Sëmundjet e Kafshëve të Egra dhe Mbarështrimi dhe Patologjitë e Bletës dhe Krimbit të Mëndafshit

 

Interesat kërkimore

Sëmundjet e Kafshëve të Egra, Patologjit e Bletës dhe Krimbit të Mëndafshit, Mbrojtja e faunës së Egër, Mjekësia konservuese e specieve në rrezik zhdukje, Zoonozat nga fauna e egër dhe Ekopatologjit 


Shkarko CV