Kryetare GMK

 

Prof. Dr. Luljeta DHASKALI

Kryetare GMK

E-mail:  l.dhaskali@ubt.edu.al


Edukimi

Dr., Mjekësi Veterinare, Universiteti Bujqesor i Tiranes, 1991

 Mjek Veteriner, Instituti i Lartë Bujqesor  Tiranë, 1982                                          

Lendet;

Patologji e përgjithshme, Patologji e vecantë, Patologji veterinare 

Interesat kërkimore

Onkologji veterinare, Diagnoza cito dhe histopatologjike në kafshë,


Shkarko CV