UBT pjesë e eventit përmbyllës të programit të GIZ për ujin "Shërbimet e ujit të pijshëm dhe kanalizimeve të orientuara drejt klientit dhe performancës"

Registrations are closed

Laboratori i analizave të ujrave të ndotur për Covid-19, viruseve dhe rezistencave ndaj antibiotikëve "Sistemi i Parandalimit të Hershëm" i ngritur në UBT është produkti i financuar nga GIZ, me rëndësi jo vetëm për vendin por edhe për rajonin. 

Jemi falenderues GIZ për bashkëpunimet e bëra me UBT deri më tani në çështje të ndryshme të sektorit bujqësor në vend, sukseset e të cilëve janë faktor premtues për vazhdimësinë e tyre edhe në të ardhmen. 

Kënaqësi të jemi pjesë e reformave inovatore të ndërmara nga GIZ, ku me shumë interes shprehim gadishmërinë tonë për të mbështetur çdo çështje dhe për të ofruar asistencën e  konsulencën tonë në funksion të zhvillimit dhe përmirësimit të sektorit bujqësor në vend. 

Date & Time
e enjte
18 maj 2023
8:00 e paradites 4:00 e pasdites Europe/Paris
Location

Universiteti Bujqësor i Tiranës

Agricultural University of Tirana
Rruga Paisi Vodica
Tirana 1025
Albania
--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
Get the direction
Organizer

Universiteti Bujqësor i Tiranës

--Universiteti Bujqësor i Tiranës--
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.